Comorile lui Marco Polo

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre
”Comorile lui Marco Polo” este o linie de bețișoare aromate naturale, realizată manual, certificată de ECOCERT. Principalele ingrediente ale pastei noastre provin din jungla indiană, în timp ce rășinile provin din teritoriile deșertice și aride din India, Arabia și Africa și sunt culese de triburile nomade. Toate materiile prime sunt certificate și însoțite de Fișe tehnice de securitate a materialelor și certificate de analiză. Bețișoarele noastre de tămâie sunt folosite pentru purificare și realiniere cu experiențele noastre primordiale și amintirile ancestrale din trecut. Sunt un instrument excelent pentru
depășirea, chiar dacă pentru o perioadă scurtă de timp, a barierei spațio-temporale. Tămâia a fost întotdeauna folosită pentru rugăciune, yoga, meditație, purificare și ritualuri religioase de orice fel și în orice loc.
Un bețișor de tămâie este un instrument care ne ajută să ne conectăm la sinele nostru, la divinitatea noastră, ca un gând către cei dragi și reprezintă o ofrandă adusă lui Dumnezeu. Un bețișor de tămâie este o parte integrantă a experienței noastre și, prin urmare, trebuie să fie absolut pur.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!